평가:
FatSecret회원 평균평점
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Yummy low carb egg muffins.
재료
조리법
- Preheat oven to 180 °C.
- Dice the onion and green pepper and fry off with the bacon until onions are translucent and soft.
- Mix the eggs and cream until well mixed.
- Spoon the bacon mix into 6 ramekins and divide egg mixture equally on top of the mix.
- Bake in the oven for 40 minutes or until the egg on top is golden brown and set.
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만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.
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빠르고 쉽고 맛있습니다.
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맛있고 간편하며 저칼로리.
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요리법 제출
영양 요약:
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Breakfast Muffins의 1인분에는 402칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 69% 지방, 3% 탄수화물, 28% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1683 kJ
402 kcal
탄수화물
2.81g
설탕당
1.46g
단백질
27.94g
지방
30.12g
포화지방
10.645g
트랜스 지방
0.208g
다불포화지방
3.425g
불포화 지방
12.294g
콜레스테롤
466mg
식이섬유
0.3g
나트륨
1102mg
칼륨
395mg
칼로리 분석:
탄수화물 (3%)
지방 (69%)
단백질 (28%)
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