Indian Spiced Roasted Vegetables
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작성이: Dptb
Indian Spiced Roasted Vegetables
Roasted cauliflower, potatoes and peas with an Indian flair.
재료
조리법
- Preheat oven to 450 °F (220 °C).
- Cube potatoes into 1/2" - 3/4" pieces and chop cauliflower into 1" florets.
- Add cauliflower, potatoes and frozen peas to a large baking dish and toss with olive oil and spices.
- Roast at 425 °F for 25 minutes (or until potatoes are tender and browned), stirring once.
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요리법 제출
영양 요약:
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Indian Spiced Roasted Vegetables의 1인분에는 145칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 30% 지방, 57% 탄수화물, 13% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
607 kJ
145 kcal
탄수화물
21.48g
설탕당
4.53g
단백질
5g
지방
5.06g
포화지방
0.706g
다불포화지방
0.679g
불포화 지방
3.469g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
4.8g
나트륨
69mg
칼륨
646mg
칼로리 분석:
탄수화물 (57%)
지방 (30%)
단백질 (13%)
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