Chicken Pot Pie in a Biscuit
식사 타입:
메인 요리
빵과 구운 요리
점심 식사
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Chicken Pot Pie in a Biscuit
All the same flavors of chicken pot pie, but in individual servings.
재료
조리법
- Preheat oven to 400 °F (205 °C).
- Separate biscuits and place each biscuit in the cup of a muffin pan, lightly sprayed with cooking spray. Press dough up the sides to the edge of the muffin cup.
- In a medium bowl, combine chicken, chicken soup, vegetables, cheddar cheese, parsley flakes, minced onion, pepper, thyme, basil, and salt. Mix well to combine.
- Evenly spoon chicken mixture into prepared biscuit cups.
- Bake for 20-25 minutes or until golden brown.
- Remove from oven. Place muffin pan on a wire rack and let set 2-3 minutes. Serve.
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평가
Makes 8 individual biscuits
2014년 09월 16일 작성이: lettygaylor
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너무 맛있고, 치즈맛이 나고, 간편해요.
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유튜버 빵장금님의 레시피입니다. 맛있고 당도가 낮은 디저트에요
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요리법 제출
영양 요약:
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Chicken Pot Pie in a Biscuit의 1인분에는 251칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 31% 지방, 52% 탄수화물, 17% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1051 kJ
251 kcal
탄수화물
32.08g
설탕당
5.48g
단백질
10.67g
지방
8.56g
포화지방
3.332g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.608g
불포화 지방
0.813g
콜레스테롤
17mg
식이섬유
1.7g
나트륨
977mg
칼륨
230mg
칼로리 분석:
탄수화물 (52%)
지방 (31%)
단백질 (17%)
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