평가:
FatSecret회원 평균평점
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Soft oatmeal cups for breakfast on the go.
재료
조리법
- Preheat oven to 375 °F (230 °C). Prepare muffin tins with liners or non-stick spray.
- Combine dry ingredients in one bowl and wet ingredients in a second bowl.
- Add wet ingredients to dry ingredients and stir to combine.
- Spoon batter into 32 muffin tins and cook for 25 minutes. Cool on wire rack.
- Note: can be frozen.
221분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Made these exactly to the recipe as written except I left out the chocolate chips and added a tablespoon of low calorie brown sugar. As Yves336 noted, they came out very moist and dense. My mother makes Apple butter with low calorie sweetener and I topped them with that. A nice snack without too many calories. Thank you for this recipe. I will make these again.
2020년 03월 22일 작성이: Lucille Ball
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Good flavor. Not too sweet. I left out the chocolate chips. Very moist and dense. May add 1/2t to 1 tsp of cinnamon next time.
2015년 03월 9일 작성이: Yves336
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If you leave out the water and spread them out thin, not more than an inch thick, you,ll end up with a breakfast bar.
2014년 06월 29일 작성이: singingwarrior
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요리법 제출
영양 요약:
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Baked Oatmeal Cupcakes의 1인분에는 125칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 37% 지방, 55% 탄수화물, 7% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
525 kJ
125 kcal
탄수화물
18.21g
설탕당
7.92g
단백질
2.37g
지방
5.45g
포화지방
3.451g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.621g
불포화 지방
0.537g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
1.8g
나트륨
73mg
칼륨
47mg
칼로리 분석:
탄수화물 (56%)
지방 (37%)
단백질 (7%)
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