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수확량:
8 인분
준비 시간:
15 분
조리 시간:
40 분
식사 타입:
메인 요리
반찬
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: LuC2

Savory Roasted Vegetables

A great side dish that uses up the vegetables in your fridge or serve over brown rice or whole wheat couscous to make a hearty vegan meal.

재료

조리법

  1. Preheat over to 400 °F (205 °C). Wash all vegetables and cut/cube to even 1" pieces, carrots cut diagonally and leave the green beans whole.
  2. Pour all vegetables into a very large bowl. Add olive oil over the bowl and drop in the dry seasonings. Mix well using clean hands or a large wooden spoon.
  3. Spread raw vegetables evenly on two, 15"x20" baking sheets. Add both pans to oven and roast for 20 minutes. Give vegetables a stir with wooden spoon and switch the rows for the pans. Roast another 20-25 minutes. Check potatoes with fork as indicator of cooked. When potatoes are ready, so is everything else.
  4. Note: No green beans? Use broccoli. Only one yellow squash? Toss in a cubed eggplant instead. Looking for Moroccan flavor? Ditch the steak seasoning for Garam Masala. Extremely tasty and versatile recipe.
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평가 
This was very tastey and very easy to make!
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2014년 04월 16일 작성이: Frazzemrat

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Savory Roasted Vegetables의 1인분에는 179칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 35% 지방, 55% 탄수화물, 10% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
751 kJ
179 kcal
탄수화물
25.62g
설탕당
5.25g
단백질
4.88g
지방
7.22g
포화지방
1.046g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
1.102g
불포화 지방
5.016g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
4.4g
나트륨
156mg
칼륨
754mg
9%
RDI기준*
(179 cal)
9% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (55%)
 
지방 (35%)
 
단백질 (10%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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