평가:
FatSecret회원 평균평점
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This luscious low carb cheesecake is mouthwatering. So delicious, you won't be able to keep your family away from it.
재료
조리법
- Mix the crushed nuts, melted butter and 1 tablespoon of sweetener together.
- Press into the bottom of a small, square casserole dish (the smaller the dish, the thicker the filling will be).
- Put in refrigerator and chill while you're making the filling.
- Take softened cream cheese, remaining sweetener and lemon juice and mix them all together until fairly smooth.
- Spoon onto the nut "crust".
- Chill in refrigerator for at least 1 hour. The longer it chills, the more solid it will become.
- Note: whipped topping can be mixed in with the cream cheese.
151분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
It sounds good. I am partial to the one that uses whipped cream instead of butter though.
2015년 09월 2일 작성이: dayberndt
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I am going to try this, looks so delicious and guilt free!!! My kids will love it also!!
2015년 06월 9일 작성이: alexdagrt
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I am definately gonna try this! Looks delicious!
2014년 07월 17일 작성이: draculinavamp
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If leave out the pecans,it would work for induction.
2014년 05월 27일 작성이: Dentaldee
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요리법 제출
영양 요약:
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Lemon Cheesecake의 1인분에는 338칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 88% 지방, 5% 탄수화물, 7% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1412 kJ
338 kcal
탄수화물
4g
설탕당
2.5g
단백질
5.5g
지방
32.12g
포화지방
14.25g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
3.562g
불포화 지방
7.375g
콜레스테롤
76mg
식이섬유
1.5g
나트륨
242mg
칼륨
58mg
칼로리 분석:
탄수화물 (5%)
지방 (88%)
단백질 (7%)
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