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수확량:
4 인분
준비 시간:
1 시간
조리 시간:
45 분
식사 타입:
반찬
샐러드와 샐러드 드레싱
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: pontik

Beetroot Salad with Walnuts & Prunes

This tangy salad popular in Eastern Europe, plays on sweet/bitter contrasts and is really healthy.

재료

조리법

  1. Boil, (or steam, bake or microwave) beetroots whole in their skin. Check readiness by inserting a knife blade into the thickest part of the vegetable. When cool enough to handle, peel. Then grate on medium grater.
  2. Finely chop garlic, add to beetroot. Thinly dice prunes (previously soften, if too dry) and chop walnuts, add to beetroot mixture.
  3. Add mayonnaise, mix well. Check for salt. Allow to stand for 15 minutes before serving.
  4. Garnish with some walnuts, prunes (or parsley and grated hard cheese)
  5. Note: will keep for several days in the fridge.
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평가 
Very tasty salad. Everyone liked it except the picky eater. I'd absolutely make it again.
user vote
2018년 05월 14일 작성이: WEWH3

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Beetroot Salad with Walnuts & Prunes의 1인분에는 318칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 44% 지방, 48% 탄수화물, 8% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1332 kJ
318 kcal
탄수화물
41.44g
설탕당
24.64g
단백질
6.71g
지방
16.99g
포화지방
1.671g
다불포화지방
11.902g
불포화 지방
2.521g
콜레스테롤
1mg
식이섬유
8.1g
나트륨
194mg
칼륨
794mg
16%
RDI기준*
(318 cal)
16% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (48%)
 
지방 (44%)
 
단백질 (8%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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