평가:
FatSecret회원 평균평점
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So delicious and creamy minus the butter and milk.
재료
조리법
- Peel and cut potatoes into 1 in cubes.
- Toss into a pot, add water to boil.
- Add peeled garlic cloves into water and boil along with potatoes.
- Once potatoes are fork tender, drain along with garlic and place in a bowl to mix.
- Using a hand mixer (or however you prefer to mash potatoes) break apart potatoes and garlic until somewhat smooth.
- Add sour cream, salt and pepper to taste.
416분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Calories per serving needs clarification. Salt not needed or at least cut down. The recipe is delicious.
2013년 12월 30일 작성이: Gal in blue jeans
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maybe it was supposed to be 1 tsp., a Tbsp. would be a lot for three potatoes.
2011년 01월 23일 작성이: transformation 2011
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What is a serving size? Half cup,full cup?
2010년 08월 2일 작성이: Heziakiah
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Haven't tried, just reading and believe the high sodium is due to the 1 Tb of salt to boil the potatoes. Just how much of that 1 Tb should actually be counted? You're throwing a lot of salt away with the water.
2010년 06월 15일 작성이: Starmer
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i have a feeling the sodium count is a mistake
2010년 05월 31일 작성이: psorger
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this is ok if it is all you eat all day the sodium is crazy high calories for me are a little high for a side dish.
2010년 05월 26일 작성이: AprilMarie
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This should not even be on this site. The sodium is just crazy high.
2010년 05월 25일 작성이: DerekBowen
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sodium is waaay too high.
2010년 03월 26일 작성이: whozdania
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These are so good and flavor-ful! no need for butter! i did add some chopped chives though.. delish!
2010년 03월 4일 작성이: jessicaj87
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건강하고 맛있는.
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요리법 제출
영양 요약:
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Creamy Smashed Potatoes의 1인분에는 244칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 2% 지방, 88% 탄수화물, 11% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1021 kJ
244 kcal
탄수화물
54.56g
설탕당
3.47g
단백질
6.78g
지방
0.42g
포화지방
0.103g
다불포화지방
0.176g
불포화 지방
0.024g
콜레스테롤
2mg
식이섬유
7.4g
나트륨
1804mg
칼륨
1251mg
칼로리 분석:
탄수화물 (87%)
지방 (2%)
단백질 (11%)
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