평가:
FatSecret회원 평균평점
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A low fat great tasting breakfast.
재료
조리법
- In a large bowl mix flour, salt, baking powder and sugar.
- Stir in skim milk and bananas.
- Spray a pre-heated griddle or frying pan with non-fat cooking spray.
- Cook pancakes using approximately 1/4 cup of batter per pancake.
100분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Love this recipe and try it for the first time tonight.
2018년 03월 15일 작성이: Emjai Milev
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요리법 제출
영양 요약:
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Banana Pancakes의 1인분에는 177칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 4% 지방, 81% 탄수화물, 15% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
738 kJ
176 kcal
탄수화물
38.16g
설탕당
10.17g
단백질
7.03g
지방
0.85g
포화지방
0.217g
다불포화지방
0.289g
불포화 지방
0.117g
콜레스테롤
1mg
식이섬유
5g
나트륨
282mg
칼륨
358mg
칼로리 분석:
탄수화물 (81%)
지방 (4%)
단백질 (15%)
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