Tuscan Bean and Collard Soup
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Tuscan Bean and Collard Soup
An easy soup that's colorful, tasty and well balanced.
재료
조리법
- Heat olive oil in a pan, add garlic and sweet onion and saute for 1-2 minutes.
- Add carrots and yellow pepper, cooking on medium-high heat until carrots are lightly tender. Add zucchini, squash and rosemary and cook for 2-3 minutes.
- Add collards and cover. Continue cooking/stirring until the greens become soft (approximately 7-10 minutes).
- Add vegetable stock, water, cannellini beans, salt and pepper. Bring to a boil and simmer for 5 minutes.
- Add 1 or 2 cups of cooked pasta just before serving, garnish with fresh basil.
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요리법 제출
영양 요약:
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Tuscan Bean and Collard Soup의 1인분에는 112칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 18% 지방, 67% 탄수화물, 15% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
469 kJ
112 kcal
탄수화물
18.95g
설탕당
1.68g
단백질
4.36g
지방
2.21g
포화지방
0.309g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.395g
불포화 지방
1.175g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
3g
나트륨
124mg
칼륨
252mg
칼로리 분석:
탄수화물 (67%)
지방 (18%)
단백질 (15%)
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