평가:
FatSecret회원 평균평점
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Use any fat-free broth and substitute any vegetable you don't like for a vegetable you do like.
재료
조리법
- In a large saucepan sprayed with nonstick cooking spray, sauté the 2/3 cup sliced carrot, onion, and garlic over low heat until softened, about 5 minutes.
- Add fat-free broth (beef, chicken, or vegetable), cabbage, beans, tomato paste, basil, oregano, and salt; bring to a boil.
- Lower heat and simmer, covered, about 15 minutes or until beans are tender.
- Stir in zucchini and heat 3-4 minutes. Serve hot.
- Makes four 1 cup servings.
631분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
i threw everything into the crock and it was wonderful
2011년 02월 4일 작성이: charlee
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It's good but when I made this recipe Iended up with 6- 1C serving.
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VERY tastey and satisfactory with a low calorie count. Definately one of my favorites.
2009년 04월 24일 작성이: NewDater
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no carrots aloud on phase 1
2008년 03월 31일 작성이: tswnoah
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You can have greenbeans on phase one, just leave out the carrots and add some parsely!
2008년 01월 28일 작성이: DOOLEY
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this sounds YUMMY...I had to add some veggies and remove some...but great base idea thanks!!!
2007년 08월 27일 작성이: Reina Estrella
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.67 cups is 2/3 cup. I don't know why they didn't use standard meas. I don't think this recipe fits into most of the diets, other than it is low fat, and it will prob. fill you up.
2007년 07월 4일 작성이: yvonne2007
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for a kick add diced jalapeno pepper. omit carrot phase one. it works!!!!!!!!! yum.
2007년 06월 27일 작성이: velocitys0ul
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if you don't know the measurement, how can you follow a recipe ? What is .67 cups of carrots ?
Other than that, the soup sound great.
2007년 06월 22일 작성이: dharper1
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I really like the look of the recipe.
I'm trying it tonight!
2007년 06월 13일 작성이: resdogbr
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요리법 제출
영양 요약:
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Garden Vegetable Soup의 1인분에는 66칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 16% 지방, 54% 탄수화물, 30% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
275 kJ
66 kcal
탄수화물
9.15g
설탕당
4.37g
단백질
5.16g
지방
1.21g
포화지방
0.323g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.29g
불포화 지방
0.449g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.4g
나트륨
788mg
칼륨
440mg
칼로리 분석:
탄수화물 (54%)
지방 (16%)
단백질 (30%)
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