평가:
FatSecret회원 평균평점
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Low carb and gluten free pancakes.
재료
조리법
- Put all ingredients in a blender. Blend until smooth. Let rest for 2 minutes so the bubbles can settle.
- Pour 1/4 of the batter into a hot pan greased with butter or cooking spray. Cook for 2 minutes until golden, flip and cook 1 minute on the other side. Repeat with the rest of the batter.
- Serve with sugar free syrup (or any syrup of your choice) and fresh berries.
- Note: you can add butter and sugar free syrup if you like.
194분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Can I omit the sweetener?
2019년 04월 2일 작성이: Jenifermos
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Made these. Very nice.
2017년 09월 30일 작성이: Jules559
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요리법 제출
영양 요약:
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Cream Cheese Pancakes의 1인분에는 90칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 75% 지방, 6% 탄수화물, 19% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
378 kJ
90 kcal
탄수화물
1.48g
설탕당
0.44g
단백질
4.27g
지방
7.57g
포화지방
3.965g
다불포화지방
0.529g
불포화 지방
2.383g
콜레스테롤
122mg
식이섬유
0.4g
나트륨
78mg
칼륨
55mg
칼로리 분석:
탄수화물 (6%)
지방 (75%)
단백질 (19%)
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