평가:
FatSecret회원 평균평점
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Healthy banana flavored soft-serve ice cream.
재료
조리법
- Cut banana into slices and freeze for at least 12 hours (overnight).
- Place frozen banana in food processor or blender. Add peanut butter, honey and vanilla soy milk.
- Blend until smooth (about 45 seconds to 1 minute).
- Serve immediately.
- Note: you can eliminate the soy milk for a thicker texture. Crunchy peanut butter can also be used instead of creamy.
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평가
one of my family's favorites, only we add frozen berries to it and call it, "peanut butter jelly" ice cream
2015년 04월 15일 작성이: Eberzmom
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만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.
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부드럽고 맛있고 약간 달콤한.
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건강하고 맛있는.
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요리법 제출
영양 요약:
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Banana Ice Cream의 1인분에는 128칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 30% 지방, 60% 탄수화물, 10% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
533 kJ
128 kcal
탄수화물
20.66g
설탕당
12.88g
단백질
3.28g
지방
4.64g
포화지방
0.751g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
1.543g
불포화 지방
2.144g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.2g
나트륨
47mg
칼륨
246mg
칼로리 분석:
탄수화물 (60%)
지방 (30%)
단백질 (10%)
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