평가:
FatSecret회원 평균평점
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Only four ingredients needed for this simple crockpot stew.
재료
조리법
- Cube the beef (or buy it pre-cubed, as "stew beef").
- Pour soup and broth into crockpot, mix together.
- Add vegetables and beef to the crockpot.
- Cover, cook on low for 8 hours.
- Note: I like to use frozen stew vegetables (potatoes, carrots, pearl onions, and celery), but whatever vegetables you like should be fine.
227분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
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wnt the vegetable be extra soft here?
2011년 01월 13일 작성이: whozdania
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Tender and delicious
2010년 02월 10일 작성이: biggo3175
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Yes, this is within my calorie range.
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Recipe sounds good; however it is 7 points per serving.
2009년 01월 4일 작성이: MarshaHelfman2002
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Sounds great!
2008년 07월 26일 작성이: 1SXYNANA
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요리법 제출
영양 요약:
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Beef Crockpot Stew의 1인분에는 316칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 41% 지방, 33% 탄수화물, 27% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1322 kJ
316 kcal
탄수화물
26.45g
설탕당
8.24g
단백질
21.63g
지방
14.64g
포화지방
5.89g
다불포화지방
1.105g
불포화 지방
6.176g
콜레스테롤
48mg
식이섬유
5g
나트륨
1288mg
칼륨
758mg
칼로리 분석:
탄수화물 (32%)
지방 (41%)
단백질 (27%)
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