2019년 11월 23일의 체중기록 (저널항목 아님)
|
50.6 kg
지금까지 감소한: 4.8 kg.
남은양: 0 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
|
다이어트 캘린더 보기, 2019년 11월 23일:
|
665 kcal
|
지방: 20.69g | 단백질: 31.90g | 탄수화물: 85.62g.
아침 식사: Adobe Milling Anasazi Beans, Whole Foods Market Christmas Lima beans, Sarabeth's Strawberry Raspberry, Kettle & Fire Beef Bone Broth, Egg, Maxwell House International Cafe Orange, Welch's Concord Grape Fruit Juice Cocktail, Oroweat Organic Thin Sliced 22 Grains & Seeds, Aqua de Jamaica (hibiscus ice tea), NoSalt Nosalt, POM Wonderful 100% Pomegranate Juice. 점심 식사: R.W. Knudsen Family 2% Lowfat Cottage Cheese, Ranch Granola, Tru-Nut Powdered Peanut Butter, Driscoll's Blueberries, Chobani Nonfat Plain Greek Yogurt, Chobani Nonfat Vanilla Blended Greek Yogurt (Container), Wheat Montana Milled Flax Seed, Sweet Heart Milled Chia Seeds, Trader Joe's Pomegranate Seeds. 더보기
|
안정된 체중
|
댓글
2019년 11월 23일 작성이: binkytexas
|
Thanks binkytexas— portion control and moderation is the formula that works for me and an active lifestyle.
2019년 11월 23일 작성이: Kenna Morton
|
I'm learning portion control over here. I'm able to eat some fun foods and still stay within my calorie goal. You are inspiring! :)
2019년 11월 23일 작성이: binkytexas
|
|
|
|
|
댓글달기
이 요리법에 댓글을 다시려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요
|
|
|
|