2019년 10월 30일의 체중기록 (저널항목 아님)
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82.7 kg
지금까지 감소한: 13.8 kg.
남은양: 22.7 kg.
다이어트 실행도: 합리적.
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다이어트 캘린더 보기, 2019년 10월 30일:
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1422 kcal
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지방: 59.98g | 단백질: 49.79g | 탄수화물: 173.43g.
점심 식사: Ranch Salad Dressing, Plain Croutons , Allowrie Cheddar Process Cheese Tasty Slice Calcium+, Sliced Ham (Regular, Approx. 11% Fat) , Egg White, Cherry Tomatoes, Onions , Lettuce, Meatless Fried Rice. 저녁 식사: Kaset Instand Vermicelli Baked Shrimp Flavour, Kaset Instand Vermicelli Spicy Seafood Salad, Apple, Boiled Egg, Allowrie Cheddar Process Cheese Tasty Slice Calcium+, Cherry Tomatoes, Plain Croutons , Onions , Sliced Ham (Regular, Approx. 11% Fat) , Ranch Salad Dressing, Lettuce, Meatless Fried Rice. 간식/기타: Orgran Buckwheat Crispibread Gluten Free, Lindt Chocolate Minis. 더보기
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주 4.9 kg 증가하기
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