jenjabba님의 저널, 2018년 08월 31일

2018년 08월 31일의 체중기록 (저널항목 아님)
83.7 kg 지금까지 감소한: 20.6 kg.    남은양: 31.5 kg.    다이어트 실행도: 합리적.

다이어트 캘린더 보기, 2018년 08월 31일:
1378 kcal 지방: 112.04g | 단백질: 82.30g | 탄수화물: 9.69g.   점심 식사: Mayonnaise, Great Value Premium Thin Sliced Oven Roasted Turkey Breast & White Turkey, Bacon, Kirkland Signature Classic Roast Beef Top Round, Provolone Cheese. 저녁 식사: Feta Cheese, Light Mayonnaise, Ground Beef (75% Lean / 25% Fat), Butter (Salted), Kroger Pork Rinds. 간식/기타: Kroger Pork Rinds, Butter (Salted). 더보기
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댓글 
congrats moving down! 
2018년 08월 31일 작성이: baskington
yay! 💃 
2018년 08월 31일 작성이: keilin-4
Yeah. Thanks. I'm losing all that stored glycogen from my 2 day keto break. I'll take it. My downfall is cheddar cheese. How do u all not keep from eating a the whole block lol. I'm just not gonna buy it any more. I don't need it. Keto on Friday.  
2018년 08월 31일 작성이: jenjabba
Congrats 
2018년 08월 31일 작성이: mistieakin1877
Wow! Nice! Congrats! 
2018년 08월 31일 작성이: adefwebserver
Nice drop! 
2018년 08월 31일 작성이: trackin64
Very nice! 
2018년 08월 31일 작성이: elsie chag
Yay!! 
2018년 08월 31일 작성이: momma6224
Yes!!! Maybe it will spur on a trend! 
2018년 08월 31일 작성이: CrashtestDawnie
I feel the same way about fresh mozzarella 
2018년 08월 31일 작성이: CrashtestDawnie
I seldom ever eat cheese by itself. Only way to eat it by itself is with crackers which a a no-no in my kitchen. I use a little cheese little on my omelets or shredded on top of other stuff. I buy either extra sharp cheddar because its flavor is strongest and it only takes a little to satisfy me. Or I buy those single serving wrapped string cheese packets.  
2018년 08월 31일 작성이: BlueFront
@CrashtestDawnie Yummy! Mozzarella in the middle of an omelette melts so nice and the strings stretch and are so gooey and delicious. 🧀🥚makes me 🙂 smile! 
2018년 08월 31일 작성이: BlueFront
Mmm melty mozz in eggs 😍 
2018년 09월 1일 작성이: CrashtestDawnie

     
 

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