2018년 08월 31일 작성이: baskington
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2018년 08월 31일 작성이: keilin-4
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Yeah. Thanks. I'm losing all that stored glycogen from my 2 day keto break. I'll take it. My downfall is cheddar cheese. How do u all not keep from eating a the whole block lol. I'm just not gonna buy it any more. I don't need it. Keto on Friday.
2018년 08월 31일 작성이: jenjabba
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2018년 08월 31일 작성이: mistieakin1877
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2018년 08월 31일 작성이: adefwebserver
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2018년 08월 31일 작성이: trackin64
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2018년 08월 31일 작성이: elsie chag
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2018년 08월 31일 작성이: momma6224
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Yes!!! Maybe it will spur on a trend!
2018년 08월 31일 작성이: CrashtestDawnie
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I feel the same way about fresh mozzarella
2018년 08월 31일 작성이: CrashtestDawnie
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I seldom ever eat cheese by itself. Only way to eat it by itself is with crackers which a a no-no in my kitchen. I use a little cheese little on my omelets or shredded on top of other stuff. I buy either extra sharp cheddar because its flavor is strongest and it only takes a little to satisfy me. Or I buy those single serving wrapped string cheese packets.
2018년 08월 31일 작성이: BlueFront
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@CrashtestDawnie Yummy! Mozzarella in the middle of an omelette melts so nice and the strings stretch and are so gooey and delicious. 🧀🥚makes me 🙂 smile!
2018년 08월 31일 작성이: BlueFront
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2018년 09월 1일 작성이: CrashtestDawnie
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